کاظم بردبار در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: با توجه به اینکه جنگل دشت برم استان فارس یکی از جنگلهای مهم کشور است در این راستا توجه و جلوگیری از خشک شدن درختان بلوط در این جنگل در دستور کار است.
وی ادامه داد: طی چند سال گذشته به دلیل خشکسالی درختان این منطقه دچار آفت شده و تعداد قابل توجهی از آنها از بین رفتند.
مدیر کل منابع طبیعی استان فارس با اشاره به حمله سوسکهای چوبخوار به این جنگلها اظهار داشت: با مشاهده این آفت اقدامات زیادی از سوی منابع طبیعی استان برای مهار آن انجام و تا حدودی از گسترش آن جلوگیری شد.
بردبار با اشاره به تشکیل کارگروه برای بررسی آفت سوسک چوبخوار در جنگل دشت برم گفت: با تشکیل این کارگروه تدابیر ویژه ای برای جلوگیری از گسترش این آفت اتخاذ شد.
وی ادامه داد: بر این اساس مقرر شده که درختان بلوط جنگل دشت برم که دچار آفت شده شناسایی و از منطقه خارج شوند.
مدیر کل منابع طبیعی استان فارس افزود: در این راستا درختان آفت زده در دو هزار و 550 هکتار از جنگل از محل خارج می شوند تا از گسترش آن جلوگیری شود.
وی با اشاره احیای عرصه گفت: با توجه به خروج درختان آفت زده برای احیای عرصه نیز اقداماتی در دستور کار است که به عنوان نمونه می توان به نهال کاری اشاره کرد.
بردبار با بیان اینکه علاوه بر اقدامات کوتاه مدت اقدامات بلند مدت نیز برای جلوگیری از بین رفتن دشت برم در دستور کار است، ادامه داد: در این راستا نیز اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده است.
مدیر کل منابع طبیعی استان فارس از آغاز عملیات احیای درختان بلوط خبر داد و افزود: از سال گذشته این اداره کل نسبت به جمع آوری بذر و کاشت نهال اقدام کرد و 10 هزار اصله نهال کاشت شد.
وی گفت: در این راستا قرار است درختان آفت زده از منطقه خارج و نسبت به کاشت نهال اقدام شود تا این نهال ها جایگزین شود.
بردبار ادامه داد: علاوه بر این قرار است 10 هزار اصله درخت نیز از ایلام به منطقه دشت برم منتقل شود.
نظر شما